Over ons

Home > Over ons > Over onsStaalduinen Logistics is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het transport en de logistiek van vloeistoffen, waarbij de focus hoofdzakelijk ligt op het gebied van smeermiddelen, vloeibare meststoffen en AdBlue. Onze missie is om een complete logistieke dienstverlener te zijn met een sterke focus op de totale ontzorging van onze klanten. De producten die wij vervoeren en opslaan, vragen om kwaliteit. Kwaliteit betekent voor ons maatwerk leveren, flexibel & efficiënt zijn en continue opzoek zijn naar de best passende oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Op een betrouwbare wijze nakomen wat we beloven, zit in ons DNA. Hiermee onderscheiden wij ons binnen onze branche. Dit alles doen wij met een team van 140 gemotiveerde medewerkers die dagelijks voor u klaar staan om de service te verlenen die u van ons verwacht én die wij van onszelf verwachten. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een nuchtere no-nonsense aanpak staan hierbij centraal. 

Ruim 100 jaar ervaring

Sinds onze oprichting in 1919 is er veel veranderd. Waar het in 1919 allemaal begon met het vervoer van groente & fruit naar de veiling zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een allround logistieke dienstverlener op het gebied van vloeistoffen. Als specialist in onze branche weten wij wat er van ons gevraagd wordt en hoe wij toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze klanten. Inmiddels hebben wij ruim 100 jaar ervaring en kennis opgedaan. Dit wil niet zeggen dat we stilstaan. Stilstand bekent immers achteruitgang. Als logistieke dienstverlener blijven wij constant in beweging en zijn wij altijd op zoek naar de juiste logistieke oplossing. Ook in de toekomst staan wij graag voor u klaar om u te helpen. Bent u benieuwd naar hoe het ooit allemaal begonnen is? Klik dan hier om onze geschiedenis te bekijken.


Onze kernwaarden

Wat kunt u van ons verwachten?

Op een betrouwbare wijze nakomen wat we beloven: dát is onze visie. 
Onze visie is vertaald naar vier kernwaarden die kenmerkend zijn voor onze bedrijfsuitvoering:

Kwaliteit & veiligheid


Kwaliteit & veiligheid staan bij ons op 1. Veilig aan het werk en gezond naar huis: dát is waar wij voor staan. Bij de uitvoering van onze dagelijkse werkzaamheden hanteren wij daarom strikte kwaliteits- 
& veiligheidsvoorschriften.

Innovatie


Om vooruitstrevend te blijven binnen ons vakgebied zijn wij voortdurend op zoek naar manieren waarop we dingen beter én net even een tikkeltje anders te kunnen doen. 'Stilstand is achteruitgang' is niet voor niets een veelgehoord credo binnen onze organisatie.

Duurzaamheid


Als hecht familiebedrijf staat de zorg voor toekomstige generaties bij ons hoog in het vaandel. Een duurzame inzetbaarheid van mens & materiaal is daarbij belangrijk. Om deze reden zijn wij continue op zoek naar mogelijkheden om onze activiteiten te verduurzamen.

Vakmanschap


 Een goed team is de basis voor succes. Onze medewerkers zijn niet alleen ons visitekaartje, maar ook die van ú. Daarom worden onze medewerkers continue gestimuleerd en gecoacht om zich te blijven ontwikkelen, zowel door middel van interne als externe trainingen.