Onze medewerkers aan het woord

Home > Werken bij > Onze medewerkers
This page is only available on the Dutch version of the website.

Momenteel werken in totaal circa 144 medewerkers bij Staalduinen Logistics in uiteenlopende functies. Op deze pagina vertellen een aantal van onze medewerkers wat werken bij Staalduinen Logistics voor hen betekent en hoe hun werkomgeving eruit ziet. Ook vertellen ze hoe ze bij Staalduinen Logistics terecht zijn gekomen. Zo komt o.a. een Bulk Operator, Tankwagenchauffeur, Assistent Controller, Accountmanager en een Monteur aan het woord.

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij Staalduinen Logistics? Lees dan snel verder:


werken bij staalduinen logistics

Remy Swierts

In 2004 begon ik in de wasstraat bij Staalduinen Logistics. Later, op mijn 19de, heb ik al mijn papieren behaald om chauffeur te worden en ben ik gaan rijden als tankwagenchauffeur in de AdBlue. Naast het AdBlue werk reed ik af en toe een ritje in de olie en in de vloeibare meststoffen. Ik heb dit 9 jaar met heel veel plezier gedaan. Voornamelijk het laden en lossen van de tankwagen heb ik altijd erg interessant gevonden. In combinatie met mijn wens om wat meer in beweging te zijn, kwam de vacature Bulk Operator voor mij precies op het goede moment. Ik ben tot op de dag van vandaag erg blij dat ik deze vacature heb mogen vervullen.

Als Bulk Operator heb ik veel afwisseling in mijn werk. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het nooit saai. Denk aan het laden en lossen van de tankwagen waarbij je samenwerkt met verschillende chauffeurs. Ook word ik nog wel eens gevraagd om een ritje voor transport uit te voeren. Mijn ervaring als tankwagenchauffeur komt dus nog steeds goed van pas.

Ik vind het leuk om bij Staalduinen Logistics te werken, omdat ik veel afwisseling heb in mijn werk en er een gezonde, no nonsens werksfeer heerst. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid, maar desondanks zijn er nog altijd korte lijnen en staat iedereen voor elkaar klaar.

Stefan Bos

Ik ben ooit in de wasstraat van Staalduinen Logistics begonnen. Ik wilde graag chauffeur worden en vond dit een mooi opstapje. 6 jaar later, in 2010, ben ik begonnen als stagiair chauffeur. Inmiddels rij ik als volwaardig chauffeur vloeibare meststoffen en AdBlue. Ik rij de producten van de laadplaats naar verschillende losplaatsen in Nederland en België. De werkzaamheden als chauffeur bij Staalduinen zijn erg uitdagend, omdat er meerdere producten tegelijk worden weggebracht en er daarom meerdere handelingen moeten worden uitgevoerd tijdens het laden & lossen van de vloeistoffen. 

Ik vind het leuk om bij Staalduinen Logistics te werken door de gezellige sfeer die er hangt en door het afwisselende werk dat moet worden uitgevoerd. Staalduinen wordt gekenmerkt door een wagenpark met nette en goed onderhouden auto’s. Ik krijg regelmatig complimenten van klanten dat de auto’s van het bedrijf er verzorgd uitzien wat natuurlijk erg leuk is om te horen.

werken bij staalduinen logistics
werken bij staalduinen logistics

Suzy Wennekers

Ik ben in december 2019 gestart als Assistent Controller bij Staalduinen Logistics. Mijn taak is het ondersteunen van de financiële afdeling. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn o.a. de verwerking van de salaris- en crediteurenadministratie, de betalingen en het controleren van de rekeningen & de boekhouding.

Ik vind het leuk om bij Staalduinen Logistics te werken, omdat het een erg informeel en gezellig bedrijf is. Iedereen kent elkaar binnen het bedrijf en er hangt een goede sfeer. Naast samenhorigheid en betrokkenheid spreekt de vooruitstrevendheid van het bedrijf me erg aan. Staalduinen is een modern bedrijf dat goed meegaat met de ontwikkelingen die zich in deze tijd afspelen. 

Bas van der Hoeven

In oktober 2019 ben ik in dienst gekomen. Tijdens mijn Hbo-opleiding Logistics Management heb ik bij Staalduinen Logistics mijn afstudeeronderzoek gedaan in het warehouse. Ik wilde daarna graag bij Staalduinen Logistics blijven werken en deze kans heb ik ook gekregen. Om te beginnen heb ik eerst op verschillende afdelingen meegewerkt om zo kennis en ervaring op te doen. Daarna ben ik gestart als Commercieel medewerker binnendienst. Na wat jaren ervaring op te hebben gedaan op commercieel gebied, ben ik inmiddels doorgegroeid tot Accountmanager. Momenteel houd ik mij dagelijks bezig met het afgeven van offertes, onderhoud ik het contact met de klanten en ben ik verantwoordelijk voor de tevredenheid, omzet en volumeontwikkeling van onze klanten.

Ik vind het leuk om bij Staalduinen Logistics te werken vanwege de fijne en informele werksfeer en het streven naar verbetering. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar en samen proberen we de prestaties van het bedrijf continu te verbeteren. Daarnaast krijg je op persoonlijk vlak de mogelijkheden om verder te leren en door te groeien.

werken bij staalduinen logistics
werken bij staalduinen logistics

Jaap van der Gaag

In 1993 heb ik stage gelopen in de werkplaats van Staalduinen Logistics. Inmiddels zijn we 27 jaar verder en maak ik nog altijd iedere dag mijn handen vuil in de werkplaats. Ik houd me bezig met diverse werkzaamheden: van het repareren en controleren van tankwagens tot het plannen van o.a. de keuringen. Daarnaast heb ik mijn chauffeursrijbewijs. Tijdens pieken in het werk val ik in als chauffeur.

Naast de veelzijdigheid van de werkzaamheden maakt de grote mate van verantwoordelijkheid & de gezelligheid bij Staalduinen Logistics mijn werk uitdagend en leuk. De kracht van Staalduinen is de kracht van het meedenken met de eisen en wensen van de klant. Er wordt geluisterd en nauw samengewerkt met de klant om zo goed mogelijk alle wensen te kunnen vervullen.