Een stage als opstap naar jouw eerste baan

Home > Werken bij > Stage lopen & afstuderen
This page is only available on the Dutch version of the website.

Studenten en scholieren houden ons bedrijf fris en jong. Wij vinden het leuk om jong talent kennis te laten maken met ons bedrijf en proberen dit op diverse manieren te doen. 

Jaarlijks bieden we 2/3 BBL-plekken voor de vrachtwagenchauffeursopleiding aan. Gedurende deze twee jaar wordt je door ons begeleid. Je krijgt allerlei facetten binnen ons bedrijf te zien. Voor ons tegelijkertijd een mooie gelegenheid om onze toekomstige chauffeurs te leren kennen. 

HBO studenten die op zoek zijn naar een derde- of vierdejaars stage kunnen ook bij ons terecht. Ons streven is om ieder jaar twee afstudeerplekken aan te bieden op zowel de transport als de logistieke afdeling. Wij zien dit als een kans om jonge enthousiaste starters aan ons te binden. Inmiddels hebben we al tientallen voorbeelden gezien van oud stagiairs die nog steeds bij ons werkzaam zijn, zoals Bas van der Hoeven en Bart Hofstede. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees het hieronder.

stage lopen

De stageperiode van Bas van der Hoeven en Bart Hofstede:


 Bas van der Hoeven

"Ik heb in het vierde jaar van de Hbo-opleiding Logistics Management aan de Hogeschool Rotterdam mijn afstudeerstage gelopen bij Staalduinen Logistics. De afstudeerstage bedroeg een periode van twintig weken, waarin ik mijn eigen onderzoek heb uitgevoerd binnen dit bedrijf. Ik heb onderzoek gedaan naar de optimalisatiemogelijkheden binnen de voorraadlocaties en het laad- & losproces van Staalduinen Logistics. Binnen Staalduinen heerst een fijne werksfeer en de werknemers zijn erg behulpzaam. Voor vragen en eventuele interviews kon ik altijd bij alle werknemers terecht en dat werkte zeer bevorderlijk. Al met al was mijn afstudeerstage een zeer leerzame periode en heb ik Staalduinen Logistics als een fijn afstudeerbedrijf ervaren. Na het afstuderen heb ik de kans gekregen om bij Staalduinen te komen werken."

​​    

Bart Hofstede

"Ik heb in de periode februari t/m juni mijn afstudeerstage bij Staalduinen Logistics gelopen. In mijn afstudeerperiode heb ik onderzoek gedaan naar de kostprijs en winstgevendheid van het transport van vloeistoffen. Gedurende mijn onderzoek ben ik erg goed begeleid. Daarnaast stond iedereen open voor vragen. Ik heb tijdens mijn stage erg veel geleerd en een leuke tijd gehad. Mede door de super begeleiding vanuit Staalduinen Logistics heb ik mijn studie succesvol afgerond. Na mijn afstudeerperiode heb ik eerst een master gedaan. Op de dagen dat ik vrij was, was ik bij Staalduinen aan het werk voor o.a. het maken van rapportages. Na het afronden van mijn master ben ik fulltime in dienst gekomen bij Staalduinen."