Verpakte opslag

Home > Diensten > Verpakte opslagOns warehouse is speciaal gebouwd voor de opslag van smeermiddelen. Naast bulkopslag is er ruimte voor de opslag van verpakte goederen. U kunt denken aan uiteenlopende verpakkingseenheden: van pallets tot vaten, van IBC's tot cans en van drums tot... wat u maar wilt. Ideaal als u de afhandeling van zowel uw bulk als verpakte goederen onder één dak wil onderbrengen.

Ons warehouse heeft een totale opslagruimte van 25.000 m² en bestaat uit 10.500 palletplaatsen. De traceerbaarheid van uw goederen is voor ons belangrijk. Daarom zijn al onze palletplaatsen voorzien van barcodes. Ook is het mogelijk om te traceren bij welke batch / THT de goederen horen. Niet alleen wordt hierdoor de kans op fouten en voorraadverschillen nihil, ook zorgt het ervoor dat u in ons klantenportal realtime uw voorraadniveau en mutaties kunt inzien. 


Ons warehouse is voorzien van alle faciliteiten voor de opslag van vloeistoffen. Ook voor goederen die een speciale behandeling nodig hebben, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij tal van VAL-activiteiten aan als orderpicken, monstername, omstickeren en palletiseren. Om u geheel te ontzorgen, bieden wij naast de opslag van de verpakte goederen ook 24-uurs distributie van verpakte goederen binnen de Benelux aan. Dit in nauwe samenwerking met onze vaste partner. 

25.000

M² opslagruimte 

49.100

Pallets doorgeslagen per jaar

10.500

Palletplaatsen