Onze vacatures

Home > Werken bij > Onze vacatures
Logistiek Medewerker 

Ben jij op zoek naar een functie in de logistiek? Kom ons team versterken als Logistiek Medewerker!


Planner Tanktransport

Houd je van puzzelen en ben je altijd op zoek naar de optimale oplossing om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen? Dan ben jij de Planner die wij zoeken!


HR Adviseur

Ben jij iemand die de HR processen beheerst van A tot Z, sta je stevig in je schoenen en ga je een gesprek niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Chauffeur Tankwagen

Beschik jij over een groot rijbewijs, technisch inzicht en houd je wel van een uitdaging onderweg? Bekijk snel onze vacature en solliciteer! 


Logistiek Medewerker (Bijbaan)

Ben jij op zoek naar een functie in de logistiek? Kom ons team versterken als Logistiek Medewerker!


Stagiair vrachtwagenchauffeur (BBL)

Ben jij al gestart met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur of ben je van plan om binnenkort te starten? Bij Staalduinen Logistics bieden we jaarlijks meerdere leerwerkplekken aan. Volg bij ons het praktijkgedeelte van jouw opleiding!


Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden, maar wel interesse om bij ons te komen werken? Laat via een open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent en wie weet maken we binnenkort wel kennis met elkaar.? 


Medewerker Wasstraat (Bijbaan)

Op zoek naar een toffe bijbaan naast school? Laat ons wagenpark shinen!


Transport Manager

Draai jij je hand niet om voor een uitdaging en ga je problemen niet uit de weg? Sta je stevig in je schoenen en kun je op een nuchtere, no-nonsens manier mensen aansturen om tot succesvolle resultaten te komen? 


Our vacancies are only available on the Dutch version of the website.