Tankopslag

Home > Diensten > TankopslagOp onze thuisbasis in Maasdijk hebben wij zo’n 240 tanks met een totale opslagcapaciteit van 12,8 miljoen liter beschikbaar. Onze tanks worden op dit moment hoofdzakelijk ingezet voor de opslag van smeeroliën, maar andere productgroepen zijn natuurlijk ook van harte welkom. De capaciteit van de tanks varieert van 1.000 tot 150.000 liter. Dit geeft ons veel flexibiliteit om bij uw verbruik de juiste tankgrootte te vinden. Of u nu grote of kleine hoeveelheden wil opslaan, wij kunnen u een oplossing op maat bieden.

Niet alleen hebben wij de mogelijkheid om uw producten op te slaan, wij kunnen de producten ook bij u ophalen, vanuit de tankopslag afvullen of distribueren naar verschillende locaties in West-Europa. Dankzij onze centrale ligging heeft onze tankopslag een ideale uitvalsbasis. Dit in combinatie met ons uitgebreide pakket aan dienstverlening, maakt ons uniek in onze branche waardoor onze tankopslag inmiddels voor diverse oliemaatschappijen & -handelaren als logistieke hub fungeert. Externe aanvoeren en afhalingen zijn uiteraard mogelijk. Voor de controle van inkomende & uitgaande vrachten beschikken wij op ons terrein over een eigen weegbrug. 

tankopslag
tankopslag

Ook voor producten met een laag verbruik, de zogenaamde slow movers, hebben wij een oplossing bedacht. In ons warehouse is een IBC-hal gebouwd waar zo’n 2.050 IBC’s van 1.000 liter kunnen worden opgeslagen. De IBC’s kunnen met een verpakte wagen worden aangevoerd of het product kan vanuit de tankwagen rechtstreeks in een IBC worden gelost. De producten kunnen vervolgens op afroep weer worden verbulkt en met de tankwagen worden uitgeleverd. 

Om de kwaliteit van uw producten te garanderen, zijn al onze tanks voorzien van separate pompsystemen, compressoren en slangen. Ook hebben wij de mogelijkheid om de kwaliteit van uw producten te analyseren op viscositeit en densiteit. Onze tanks zijn daarnaast uitgerust met een peilsysteem waardoor uw voorraad nauwkeurig gemonitord kan worden. Informatie over uw tankvoorraad is 24 uur per dag realtime beschikbaar in ons klantenportal.

240

Vaste opslagtanks

12.800.000

Liter tankopslagcapaciteit

200

Tankcontainers

Wist u dat wij ook mogelijkheden hebben om uw producten in containers op te slaan? Zo kunt u bij ons terecht voor zowel korte als lange termijn opslag.

Lees meer