Wat bieden we jou als chauffeur?

Home > Werken bij > Aan de slag als chauffeur
This page is only available on the Dutch version of the website.

Afwisselend werk 

Onze chauffeurs voeren diverse type werkzaamheden uit. De meeste chauffeurs beginnen bij ons in het AdBlue werk. Je rijdt in dit werk met een tankwagen met één compartiment. Als je hier ervaring in hebt opgedaan, is het mogelijk om na een tijdje door te stromen naar de vloeibare meststoffen of de olie. Binnen de olie is het mogelijk om distributie of FTL- & scheepvaartleveringen te gaan verzorgen. In de vloeibare meststoffen en olie ga je rijden met tankwagens met meerdere compartimenten, soms met wel 8 of 9 verschillende soorten product tegelijk. De ene chauffeur vindt het prettig om voor één afdeling te rijden, de ander is juist op zoek naar afwisseling en vindt het leuk om te switchen tussen de verschillende afdelingen. Bij het plannen van de ritten proberen onze planners hier zo veel als mogelijk rekening mee te houden. 

werken als chauffeur
werken als chauffeur

Weekenden thuis

Onze meeste chauffeurs werken van maandag t/m vrijdag en zijn heel de week van huis. Niets is dan fijner om in het weekend bij te komen van de werkweek en tijd te spenderen met familie. Onze chauffeurs zijn het merendeel van het jaar in het weekend daarom vrij. Wij werken namelijk met weekenddiensten. Gemiddeld genomen hebben onze chauffeurs 4 à 5 weekenddiensten per jaar. Tijdens zo’n weekenddienst worden ze vaak één dag ingezet.

Eigen vrachtwagen

Omdat je als chauffeur vaak de hele week van huis bent, wordt je vrachtwagen automatisch je tweede huis. Niets is in dat geval fijner dan het hebben van je eigen vrachtwagen. De meeste chauffeurs rijden bij ons daarom op een eigen vrachtwagen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ons wagenpark er netjes en verzorgd uit ziet. Onze jongens van de wasstraat helpen daar aan mee. 

Nog punten nodig voor je code 95? 

Als je bij ons in dienst komt, houden we je code 95 overzicht goed en nauwlettend in de gaten. Bij ons haal je standaard je ADR en Behaviour Based Safety (BBS) certificaat. Wij regelen dat je op tijd alle nascholingsuren hebt gemaakt, zodat je hier niet zelf op hoeft te letten. Zonder zorgen de weg op! 

Je bent ook welkom als...

Je nog geen ervaring hebt als tankwagenchauffeur. Met onze eigen opleidingsruimte leren wij jou wat het werken met een tankwagen inhoudt. Ook als warehouse operator of monteur met een groot rijbewijs ben je bij ons van harte welkom. Mocht je liever niet hele weken van huis zijn, maar het niet erg vinden om af en toe in te vallen als tankwagenchauffeur in het piekseizoen dan komen we graag met je in contact.  

werken als chauffeur