Speciale projecten

Home > Diensten > Speciale projectenHeeft u een speciaal project op gebied van het transport en de opslag van vloeistoffen dat vraagt om de blik van een professional? En is daarbij technische ondersteuning benodigd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meedenken en klantgerichte oplossingen aanbieden zit niet voor niets in ons DNA. Wij brengen graag samen met u de mogelijkheden in kaart die passen bij uw situatie. Indien gewenst, kunnen wij voorafgaand aan het project een bezoek brengen aan uw locatie om met u mee te kijken.

Voor de uitvoering van projectmatige werkzaamheden hebben wij VCA-gecertifieerde medewerkers. Onze vloot is tevens voorzien van een aantal speciaal uitgeruste tankwagens & -containers. Extra slangen en krachtige pompen zijn beschikbaar om een grote afstand te overbruggen of om op hoogte te kunnen leveren. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment met aansluitkoppelingen, zodat de connectie naar vrijwel ieder systeem te maken is. Moeten uw vloeistoffen on board gefilterd worden of op temperatuur worden geleverd? Geen enkel probleem. Wij hebben standaard filterelementen met een filterfijnheid van 1 tot 50 micron beschikbaar. Een reinheidsmeting kan via de deeltjesteller (particle counter) worden gedaan. De reinheid kan zowel op basis van een ISO als NAS meting worden bepaald. Voor het verwarmen of warm houden van vloeistoffen beschikken wij over tankcontainers met elektrische verwarming om te voldoen aan uw wens.

Een groot aantal opdrachtgevers hebben wij al kunnen ondersteunen bij mooie projecten. Zo worden wij regelmatig gevraagd om te assisteren bij een shutdown of turnover van een fabriek of installatie. Denk hierbij aan het leeghalen, spoelen en opnieuw vullen van o.a. turbines, hydraulische installaties, blusleidingen en koelsystemen. Na het uitzuigen kunnen de vloeistoffen bij u op locatie of bij ons in het depot worden opgeslagen en behandeld. Filteren, separeren en verwarmen zijn hier enkele voorbeelden van. Is er een monsteranalyse benodigd? Dan regelen wij dit graag aanvullend voor u. Indien u geen interesse meer heeft in het restproduct, dan voeren we het product graag voor u af via één van onze partners. Naast het leeghalen van systemen hebben we een aantal keer zwembaden mogen vullen met warm water en geassisteerd bij diverse aardwarmteprojecten.

Wilt u meer weten?


Sander Zuijderwijk

Tel: + 31 (0) 174 - 52 51 75
E-mail: solutions@staalduinen.nl