Containeropslag

Home > Diensten > ContaineropslagHeeft u te weinig opslagruimte? En zoekt u een efficiënte oplossing die gedurende kortere of langere tijd als buffer kan dienen? Voor het opslaan van uw (nood)voorraad hebben wij op onze thuisbasis in Maasdijk de beschikking over een containerdepot van 150 TEU. Niet alleen kunnen wij uw container opslaan, wij kunnen hem ook leveren op locatie. Hiervoor hebben wij zo’n 200 eigen tankcontainers tot onze beschikking. De capaciteit van onze containers varieert van 22 tot 35 m³. Indien gewenst, kunnen de containers verzegeld worden opgeslagen.

Naast de opslag van de containers kunnen wij ook voor u het voor- en natransport van & naar ons depot in Maasdijk verzorgen. Doordat onze logistieke en transportafdeling nauw met elkaar samenwerken, kan er snel en direct geschakeld worden zodra een container moet worden opgehaald of wordt afgeroepen. Ook het tijdelijk opslaan van de container bij u op locatie behoort tot onze mogelijkheden.

Circa 45 van onze eigen tankcontainers kunnen elektrisch worden verwarmd. Op het dak van ons containerdepot zijn totaal zo'n 1200 zonnepanelen geïnstalleerd. Met de stroom die opgewekt wordt door de zonnepanelen, kunnen de tankcontainers op een milieuvriendelijke wijze tot 80°C worden verwarmd. Ideaal als uw product op temperatuur opgeslagen of geleverd moet worden.