Innovatie

Home > Over ons > Over ons > InnovatieAls bedrijf zijn wij continue op zoek naar de optimalisatie van onze logistieke processen. In het verleden heeft dit al een aantal keer geleid tot mooie innovaties, zoals de ontwikkeling van onze tank/bak wagen waarbij het mogelijk is om tegelijkertijd bulk en verpakte producten bij onze eindafnemers af te leveren. Niet alleen kijken wij voortdurend naar verbeteringen voor onze interne organisatie, ook gaan wij graag met onze klanten de uitdaging aan om te kijken waar we gezamenlijk de keten slimmer & efficiënter kunnen inrichten en hoe wij onze klanten verder kunnen ontzorgen.

Automatisering

Het automatiseren van processen speelt een steeds belangrijkere rol in de logistiek. Wij zijn vergaand geautomatiseerd en continue bezig om onze processen verder te optimaliseren. Al onze wagens zijn uitgerust met een boordcomputer welke direct in verbinding staat met ons planningssysteem. In ons warehouse zijn al onze palletplaatsen & opslagtanks voorzien van barcodes en wordt er gewerkt met scanners. Op deze manier kunnen wij onze klanten realtime informeren over de status van hun orders en hebben onze planners continue inzicht. Zodoende kan er adequaat ingespeeld worden op veranderende omstandigheden en kunnen onze klanten tijdig geïnformeerd worden indien zich wijzigingen voordoen.

Informatievoorziening

Informatie over de status van een order is een wezenlijk onderdeel van ons logistieke proces. Wij bieden onze klanten standaard diverse EDI mogelijkheden voor het inlezen van orders en het terugkoppelen van statusinformatie over de orders. Via onze klantenportals hebben onze klanten daarnaast realtime inzicht in de status van hun order en kan het actuele voorraadniveau worden ingezien. Ook onderweg kunnen wij onze klanten voorzien van informatie. Zodra de aflevering van een order is bevestigd door onze chauffeur, kunnen wij automatisch een XML, CSV of PDF met het afgeleverde volume sturen. De documenten behorend bij de transporten en voorraadmutaties zijn bovendien na verwerking terug te vinden in onze klantenportals.