Onze vacatures

Home > Werken bij > Onze vacatures > Afvul OperatorGeïnteresseerd?

Direct solliciteren

Wil je meer informatie over de vacature? 
Neem contact op met onze HRM afdeling via telefoonnummer 0174-525179 of 
hrm@staalduinen.nl.


Afvul Operator


Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Afvul Operator.

Hoe ziet je nieuwe werkomgeving eruit? 
 

Onze Afvulhal bestaat uit diverse afvulmachines. Hier vullen we zo’n 100.000 cans per maand, variërend tussen de 1 en 20 liter. Daarnaast kunnen onze klanten ook bij ons terecht voor het afvullen en ompakken van drums, vaten en IBC’s tot wel 1.000 liter. Als Operator in onze afvulhal zorg jij ervoor dat iedere verpakking wordt gevuld met de juiste hoeveelheid van het juiste product. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt en dat de orders van onze klanten op tijd klaarstaan voor het transport.

Wat ga je precies doen?

In de werkopdracht staat vermeld welke materialen en vloeistof je voor welke order moet gebruiken. Iedere order is weer anders, want onze klanten hebben allemaal eigen, specifieke wensen. Je stelt de machines in, haalt de tankwagen op en sluit deze aan op de afvulmachine. Gedurende het proces voer je kwaliteitscontroles uit en los je kleine storingen op, zodat het afvulproces zo snel mogelijk weer up and running is. Zodra het proces gesmeerd verloopt, ben jij alweer volop bezig met het voorbereiden van een nieuwe order. Je staat niet stil, maar kijkt vooruit. Jij bent immers van A tot Z verantwoordelijk.

Als Afvul Operator ben je: 

  • Leergierig en geïnteresseerd in techniek. Wij vinden het erg belangrijk dat je goed begrijpt hoe het machineproces werkt.
  • Zelfstandig, maar kun je ook goed samenwerken. Jij bent de sleutel in het afvulproces en kan goed communiceren met de planning. Daarnaast stuur je dagelijks ook een aantal collega’s aan. 
  • Stressbestendig en nauwkeurig. Het werk bestaat uit piekmomenten, waarin het extra druk kan zijn. Daar moet je goed mee om kunnen gaan. De werkdruk neemt dan toe, maar het werk moet wel zorgvuldig worden uitgevoerd. Je mag nooit inleveren op kwaliteit, want die staat bij ons voorop.
  • Proactief en enthousiast. Onze afvulhal bestaat al jaren en daar zijn we trots op! Natuurlijk kan het altijd beter en waarderen we het als je meedenkt in het verbeteren van het proces. Wij kijken graag vooruit en hebben een frisse kijk op de toekomst.
  • Niet vies om je handen uit de mouwen te steken. Wanneer het werk het toelaat werk je productief mee met je collega’s.

Wat kun je van ons verwachten? 

  • Een goed salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer.
  • 22 verlofdagen, 3,5 ATV-dagen én een persoonlijk keuzebudget, naar wens in te wisselen voor bijvoorbeeld verlof, een cursus of salaris.
  • Gezellige borrels.
  • Een vitamine boost. Iedere week worden er kistjes vers fruit bezorgd.
  • En dat allemaal binnen een familiebedrijf, waar alles netjes voor je geregeld wordt!

Wat breng je mee? 

Om bij ons aan de slag te gaan als Operator in de Afvulhal heb je geen specifieke opleiding nodig. Bij voorkeur heb je wel ervaring met het werken in een logistieke of technische werkomgeving, ben je bereid om fulltime te werken en heb je een flinke dosis motivatie om het werk eigen te maken. 

Zie jij jezelf al het gehele afvulproces beheren en de machines bedienen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer direct door op de button hieronder te klikken.