Onze vacatures

Home > Werken bij > Onze vacatures > Projectleider ITGeïnteresseerd?

Direct solliciteren

Wil je meer informatie over de vacature? 
Neem contact op met onze HRM afdeling via telefoonnummer 0174-525179 of 
hrm@staalduinen.nl.


Projectleider IT


Wij zijn per direct op zoek naar een Projectleider IT voor 32 - 40 uur per week. 

Hoe ziet je nieuwe werkomgeving eruit? 

Onze IT afdeling is werkzaam op ons hoofdkantoor waar in totaal zo’n 25 collega’s werkzaam zijn. Je begeleidt in deze rol onze medewerkers die zich o.a. bezig houden met projecten en 1e lijns support. Binnen ons bedrijf is er sprake van een hoge mate van onderlinge betrokkenheid en een informele werksfeer. Dit uit zich onder meer door ons vaste koffiemoment om 10.00 uur.

Wat ga je precies doen?

Als bedrijf zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze logistieke processen. Niet alleen kijken wij voortdurend naar verbeteringen voor onze interne organisatie, ook gaan wij graag met onze klanten de uitdaging aan om te kijken waar we gezamenlijk de keten slimmer en efficiënter kunnen inrichten. Het automatiseren van processen en de inzet van IT systemen speelt daarbij een belangrijkere rol.

Als Projectleider IT ben je verantwoordelijk voor het opzetten, begeleiden en uitrollen van onze IT projecten. Je bent de spil tussen onze medewerkers, leveranciers en klanten op het gebied van IT. Je inventariseert de wensen en behoeften van onze medewerkers & klanten en kijkt met hen mee waar processen efficiënter ingericht kunnen worden. De wensen en behoeften vanuit de gebruikers vertaal je naar concrete en praktische vraagstukken en/of oplossingen richting onze softwareleveranciers.

In deze rol ben je naast het zelfstandig begeleiden van IT projecten ook verantwoordelijk voor de medewerkers die zich bezig houden met 1e lijns support. Je helpt hen bij het oplossen van vragen vanuit de gebruikers en prioriteert, waar nodig, de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast onderhoudt je het contact met onze softwareleveranciers en test je de oplossingen voordat ze worden geïmplementeerd. Bij de oplevering van de projecten zorg je dat onze gebruikers worden geïnstrueerd en getraind.

Wat zoeken wij in een Projectleider IT?

Wij zijn op zoek naar iemand die van nature nieuwsgierig / innovatief is en de drive heeft om continu te verbeteren. Het is belangrijk dat je zelfstandig in staat bent om je werkzaamheden te plannen & organiseren en een projectteam kunt begeleiden, zodat de vooraf opgestelde projectplanning wordt gerealiseerd. Daarnaast moet je in staat zijn om complexe vraagstukken vanuit de gebruikers te analyseren en doorgronden. 

Wij zoeken iemand voor minimaal 32 uur per week. Bij een parttime dienstverband worden de werkdagen in overleg vastgesteld.

Wat kun je van ons verwachten? 

 • Een goed salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer.
 • 22 verlofdagen, 3,5 ATV-dagen én een persoonlijk keuzebudget, naar wens in te wisselen voor bijvoorbeeld verlof, een cursus of salaris.
 • Flexibele werktijden. In overleg is er veel mogelijk. 
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Gezellige borrels.
 • Een vitamine boost. Iedere week worden er kistjes vers fruit bezorgd.
 • En dat allemaal binnen een familiebedrijf, waar alles netjes voor je geregeld wordt!

Wat breng je mee? 

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Affiniteit met transport en logistiek.
 • Ervaring met project management.
 • Ervaring met het coachen van medewerkers en begeleiden van teams.
 • Goede beheersing van Excel.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wil jij onze IT afdeling komen versterken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer direct door op de button hieronder te klikken.