Onze vacatures

Home > Werken bij > Onze vacatures > Afstudeerstage Logistics ManagementGeïnteresseerd?

Direct solliciteren

Wil je meer informatie over de vacature? 
Neem contact op met onze HRM afdeling via telefoonnummer 0174-525179 of 
hrm@staalduinen.nl.


Afstudeerstage Logistics Management


Voor onze afdeling Business Development zijn wij op zoek naar een afstudeer stagiair.

Ben jij opzoek naar een uitdagende afstudeerstage in de richting van logistiek? Binnen Staalduinen Logistics hebben we verschillende vraagstukken waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Volg jij een hbo-opleiding of Associate Degree in de richting van Logistics Management? Dan hebben wij een mooie afstudeerplek voor jou!

Staalduinen Logistics is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk dat jij gedurende je stage goede begeleiding krijgt, maar ook dat je voldoende tijd en aandacht aan het onderzoek kunt besteden. Wil je naast onderzoek doen ook meewerken op de afdeling? Dat kan! Op het gebied van procesverbetering en data analytics is er altijd wel iets te doen.

Tijdens je stage kom je terecht in een jong team, waarvan een aantal collega's ook ooit zijn begonnen als stagiair. Neem bijvoorbeeld Koen! Koen heeft zijn afstudeerstage in juli 2022 bij ons afgerond en is nu werkzaam op onze afdeling transportplanning. Lees hieronder Koen zijn ervaring:

Afgelopen schooljaar heb ik mijn afstudeerstage, voor de opleiding AD Logistics Management op de Hogeschool van Rotterdam, uitgevoerd bij Staalduinen. Van tevoren heb ik een duidelijke opdracht gekregen, waardoor ik wist wat er van mij verwacht werd.. In de 15 weken van mijn afstudeeropdracht kreeg ik ruim genoeg de tijd om aan mijn opdracht te werken. Ik sprak één keer per week met mijn stagebegeleider af om mijn voortgang te bespreken en kreeg op die momenten altijd goede en gerichte feedback. Hierdoor heb ik mijn afstudeerstage afgerond met een mooi cijfer en heb ik er tot slot een leuke baan aan overgehouden!

Wil jij net als Koen afstuderen bij Staalduinen Logistics? Laat je gegevens achter door op de sollicitatie button hieronder te drukken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Wil je liever eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met één van onze HR collega’s via het telefoonnummer 0174-525179.