Onze vacatures

Home > Werken bij > Onze vacatures > Medewerker Wasstraat (Bijbaan)
Geïnteresseerd?

Direct solliciteren

Wil je meer informatie over de vacature? 
Neem contact op met onze HRM afdeling via telefoonnummer 0174-254373 of 
hrm@staalduinen.nl.

Medewerker Wasstraat (Bijbaan)


Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Medewerker Wasstraat (bijbaan).

Om in de behoefte van onze klanten te kunnen voorzien, beschikken we over een modern wagenpark met ruim 80 trekkers en 130 tankopleggers. De uitstraling van ons wagenpark vinden wij heel belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat het materiaal schoon en netjes de weg op kan. Dit doen we in onze eigen wasstraat. Kom jij ons daarbij helpen?  

Wat ga je precies doen?

In deze functie ga jij je bezighouden met het wassen van onze trekkers en opleggers. Daarnaast is het ook de bedoeling dat we de wasstraat zelf goed schoonhouden. Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s uit de wasstraat. Met elkaar laten jullie ons wagenpark er stralend uitzien! 

Wanneer doe je dit?

Onze chauffeurs zijn meestal van maandag tot en met vrijdag onderweg. Op vrijdagmiddag komen zij één voor één weer thuis van hun rit. Het wassen van het materiaal gebeurt daarom voornamelijk in het weekend. Het is dus belangrijk dat je in ieder geval op zaterdagochtend beschikbaar bent om te werken. Kun je ook op vrijdagmiddag, bijvoorbeeld na school? Dat is mooi meegenomen! 

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 15 jaar oud en op zoek naar een bijbaan.
  • Je houdt van aanpakken en bent een enthousiaste persoonlijkheid.
  • Je bent beschikbaar op zaterdagochtend en eventueel ook op vrijdagmiddag. 
  • Je vindt het leuk om samen te werken, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag. 

Wat kun je van ons verwachten?

Een leuke, goed betaalde bijbaan in een sociale werkomgeving. Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel: met elkaar vormen we een team. En dat allemaal binnen een groeiend familiebedrijf, waar alles netjes voor je geregeld wordt! 

Kom jij bij ons in de wasstraat werken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer direct door op de button hieronder te klikken.

Wil je meer informatie?  Dan kun je contact opnemen met één van onze HR collega's via het telefoonnummer 0174-254373 of via hrm@staalduinen.nl.