Working at Staalduinen

Home > Working at > Working at Staalduinen
This page is only available on the Dutch version of the website.

Onze organisatie bestaat al meer dan 100 jaar. Waar het bedrijf in 1919 begon met het vervoer per paard & wagen is het bedrijf inmiddels doorgegroeid naar een wagenpark met ruim 80 vrachtwagens en 130 tankopleggers. Het bedrijf is niet alleen in volume en omvang de afgelopen jaren flink gegroeid, ook het aantal medewerkers is behoorlijk toegenomen. Om verder te kunnen groeien, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken. 

Wat zoeken wij in nieuwe medewerkers? Wij vinden het heel belangrijk dat nieuwe collega’s passen binnen ons bedrijf. Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Belangrijke kernwaarden binnen Staalduinen zijn: kwaliteit, continu verbeteren, nauwkeurigheid en samenwerken. Beschik jij over deze kernwaarden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via onze Vacaturepagina.

 

vacatures staalduinen logistics

Onze laatste vacatures

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe medewerkers in uiteenlopende functies. 
Van planners tot chauffeurs. Van bulk operators tot monteurs. 

Kom jij ons team versterken?

vacature planner tanktransport

Planner Tanktransport

Houd je van puzzelen en ben je altijd op zoek naar de optimale oplossing om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen? Dan ben jij de Planner die wij zoeken!

vacature bulk operator

Bulk Operator

Ben jij iemand die zelfstandig, enthousiast, communicatief vaardig, stressbestendig en accuraat is? Dan ben jij de Bulk Operator waar Staalduinen Logistics naar op zoek is! 

vacature hr adviseur

HR Adviseur

Ben jij iemand die de HR processen beheerst van A tot Z, sta je stevig in je schoenen en ga je een gesprek niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Waarom werken bij Staalduinen?

Werken bij Staalduinen is werken in een dynamisch familiebedrijf met een platte organisatiestructuur, korte lijnen en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen.

Ontdek hier wat wij jou te bieden hebben:

informele werksfeer

Informele werksfeer

Het bedrijf bestaat al ruim honderd jaar. Ondanks dat we steeds meer nieuwe collega's mogen verwelkomen, blijven we in hart en nieren een familiebedrijf. Als bedrijf vinden we het sociale contact en onderlinge betrokkenheid heel belangrijk. Dit uit zich onder meer in ons vaste koffiemoment om 10 uur aan de ronde tafel met al het kantoorpersoneel en een praatje aan de balie na een lange werkweek.

uitdaging

Uitdaging

Ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière of naar meer uitdaging? Omdat onze werkzaamheden zeer specialistisch zijn, kunnen wij je de uitdaging bieden waarnaar je op zoek bent. Onze tankopleggers bestaan namelijk uit meerder compartimenten, waardoor we verschillende vloeistoffen tegelijk kunnen vervoeren naar onze klanten. Dit zorgt voor een uitdagende dagelijkse puzzel waarbij de klant altijd centraal staat. 

opleiding

Opleiding & loopbaan

Als bedrijf staan wij niet stil. We proberen ons continu te blijven ontwikkelen en verbeteren op diverse gebieden. Ook de ontwikkeling van onze medewerkers mag zeker niet vergeten worden. Het volgen van opleidingen & trainingen houdt ons scherp en brengt ons op nieuwe ideeën. De afgelopen jaren hebben diverse collega's een carrière stap gemaakt binnen ons bedrijf. Voor medewerkers die over de juiste capaciteiten beschikken, is een overstap snel gemaakt.