Werken bij Staalduinen

Onze organisatie bestaat al meer dan 100 jaar. Waar het bedrijf in 1919 begon met het vervoer per paard & wagen is het bedrijf inmiddels doorgegroeid naar een wagenpark met ruim 80 vrachtwagens en 130 tankopleggers. Het bedrijf is niet alleen in volume en omvang de afgelopen jaren flink gegroeid, ook het aantal medewerkers is behoorlijk toegenomen. Om verder te kunnen groeien, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken. 

Wat zoeken wij in nieuwe medewerkers? Wij vinden het heel belangrijk dat nieuwe collega’s passen binnen ons bedrijf. Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Belangrijke kernwaarden binnen Staalduinen zijn: kwaliteit, continu verbeteren, nauwkeurigheid en samenwerken. Beschik jij over deze kernwaarden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via onze Vacaturepagina.

140

collega's waren jou voor!

Onze laatste vacatures

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe medewerkers in uiteenlopende functies. Van planners tot chauffeurs. Van bulk operators tot monteurs. Kom jij ons team versterken?

HR-Specialist

Wij zijn op zoek naar een HR-Specialist die alle HR-processen van A tot Z beheerst. Je houdt je graag bezig met verschillende HR-projecten en thema’s als arbobeleid en personeelsbehoud. Ben jij de ervaren HR-Specialist die wij zoeken?

Bekijk vacature

Logistiek Medewerker

Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime job in de logistiek of zoek je een bijbaan voor naast je studie? Kom ons team versterken als Logistiek Medewerker!

Bekijk vacature

Chauffeur Tankwagen

Beschik jij over een groot rijbewijs, technisch inzicht en houd je wel van een uitdaging onderweg? Bekijk dan snel onze vacature en solliciteer!

Bekijk vacature