Werken bij Staalduinen

Onze organisatie bestaat al meer dan 100 jaar. Waar het bedrijf in 1919 begon met het vervoer per paard & wagen is het bedrijf inmiddels doorgegroeid naar een wagenpark met ruim 80 vrachtwagens en 130 tankopleggers. Het bedrijf is niet alleen in volume en omvang de afgelopen jaren flink gegroeid, ook het aantal medewerkers is behoorlijk toegenomen. Om verder te kunnen groeien, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken. 

Wat zoeken wij in nieuwe medewerkers? Wij vinden het heel belangrijk dat nieuwe collega’s passen binnen ons bedrijf. Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Belangrijke kernwaarden binnen Staalduinen zijn: kwaliteit, continu verbeteren, nauwkeurigheid en samenwerken. Beschik jij over deze kernwaarden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via onze Vacaturepagina.

140

collega's waren jou voor!

Onze laatste vacatures

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe medewerkers in uiteenlopende functies. Van planners tot chauffeurs. Van bulk operators tot monteurs. Kom jij ons team versterken?

Logistiek planner

De planners in ons warehouse zijn op zoek naar versterking! Kom jij een deel van onze logistieke stromen plannen en ervoor zorgen dat alle goederen op de juiste manier de deur uit gaan?

Bekijk vacature

Logistieke starter

Ben jij (bijna) klaar met je opleiding en op zoek naar een mooie & uitdagende startersfunctie? Voor onze transport- en logistieke planning zijn wij op zoek naar jonge logistieke talenten. Ben jij de Logistieke starter die wij zoeken?

Bekijk vacature

Stage Logistics Management

Volg jij een hbo-opleiding of Associate Degree in de richting van Logistics Management? Dan hebben wij vanaf september 2023 een mooie stageplek voor jou beschikbaar! Wij zijn continue op zoek naar jong talent en maken graag tijd vrij om jou te begeleiden tijdens je stage.

Bekijk vacature