Werken bij Staalduinen

Onze organisatie bestaat al meer dan 100 jaar. Waar het bedrijf in 1919 begon met het vervoer per paard & wagen is het bedrijf inmiddels doorgegroeid naar een wagenpark met ruim 80 vrachtwagens en 130 tankopleggers. Het bedrijf is niet alleen in volume en omvang de afgelopen jaren flink gegroeid, ook het aantal medewerkers is behoorlijk toegenomen. Om verder te kunnen groeien, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken. 

Wat zoeken wij in nieuwe medewerkers? Wij vinden het heel belangrijk dat nieuwe collega’s passen binnen ons bedrijf. Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Belangrijke kernwaarden binnen Staalduinen zijn: kwaliteit, continu verbeteren, nauwkeurigheid en samenwerken. Beschik jij over deze kernwaarden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via onze Vacaturepagina.

125

collega's waren jou voor!

Onze laatste vacatures

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe medewerkers in uiteenlopende functies. Van planners tot chauffeurs. Van bulk operators tot monteurs. Kom jij ons team versterken?

HR-Adviseur

Wij zijn op zoek naar een HR Adviseur die de HR-processen van A tot Z beheerst, stevig in zijn of haar schoenen staat, flexibel is en graag met een hands-on mentaliteit verschillende werkzaamheden oppakt.

Bekijk vacature

Teamleider Transport

Draai jij je hand niet om voor een uitdaging en ga je problemen niet uit de weg? Sta je stevig in je schoenen en kun je op een nuchtere, no-nonsens manier mensen aansturen om tot succesvolle resultaten te komen?

Bekijk vacature

Chauffeur Tankwagen

Beschik jij over een groot rijbewijs, technisch inzicht en houd je wel van een uitdaging onderweg? Bekijk dan snel onze vacature en solliciteer!

Bekijk vacature