Onze vacatures

Tankwagenchauffeur

Tankwagenchauffeur

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar Tankwagenchauffeurs.

Wat ga je precies doen?

Als tankwagenchauffeur bij Staalduinen Logistics vervoer je verschillende vloeistoffen. Je kunt hierbij denken aan Adblue, smeerolie en vloeibare meststoffen. Een gedeelte (ongeveer 5 procent) van de te vervoeren vloeistoffen betreft ADR-producten. Ons werkgebied is heel breed. Zo komen onze chauffeurs in de gehele Benelux, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland, maar hebben we ook klanten op de hoek van de straat. Om jou een beeld te geven van onze klanten, wij bevoorraden voornamelijk boeren, tuinders, tankstations en autogarages. Welke soort klanten je precies bevoorraadt is afhankelijk van welke vloeistof je vervoert. 

Wanneer doe je dit?

Bij Staalduinen Logistics werk je voornamelijk van maandag tot en met vrijdag. Afhankelijk van het werk en jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden om hier invulling aan te geven:

  • Je bent van maandag tot en met vrijdag onderweg en slaapt de hele week in de auto; 
  • Je slaapt één of meerdere nachten in de auto;
  • Je slaapt iedere avond thuis.

Daarnaast proberen we op basis van een rooster het werk in de weekenden zo eerlijk mogelijk te verdelen. Op die manier werkt iedere chauffeur gemiddeld vijf weekenden per jaar. De overige weekenden ben je gewoon thuis. 

Wat zoeken wij? 

Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs, met technisch inzicht en een positieve instelling. Als Tankwagenchauffeur zorg jij ervoor dat de producten op een veilige en nauwkeurige wijze bij de klanten worden geleverd. Daarnaast sta jij onze klanten altijd netjes te woord. Jij bent immers ons visitekaartje! 

Wat breng je mee?

  • Een geldig rijbewijs C/E met code 95.
  • ADR (basis + tank) of je bent bereid om dit te behalen.

Heb jij al ervaring als Tankwagenchauffeur? Dat is zeker een pré! Maar ook chauffeurs zonder tankwagenervaring zijn van harte welkom. Via ons op maat gemaakte inwerkprogramma word je klaargestoomd om als zelfstandige tankwagenchauffeur de weg op te gaan.

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende en uitdagende baan, een sociale en informele werksfeer, hoge mate van collegialiteit én een eigen vaste auto. En dat allemaal binnen een groeiend familiebedrijf, waar alles netjes voor je geregeld wordt!

Zie jij jezelf als tankwagenchauffeur bij ons aan de slag gaan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer direct door op de button hieronder of rechts van deze pagina te klikken. 

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met één van onze HR collega’s via het telefoonnummer 0174-525179.