Onze vacatures

Stagiair vrachtwagenchauffeur (BBL)

Stagiair vrachtwagenchauffeur (BBL)

Ben jij al gestart met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur óf ben je van plan om binnenkort te starten? Staalduinen Logistics is een erkend leerbedrijf, waar je onder begeleiding het praktijkgedeelte van de BBL-opleiding kan volgen én afronden. Wil je daarna aan de slag als Tankwagenchauffeur? Dat kan! Stap in en rijd met ons de toekomst tegemoet!

Wat kun je verwachten? Hieronder lees je de ervaring van Mick Bakker.

Mick heeft de afgelopen twee jaar als Stagiair gewerkt en heeft sinds kort de opleiding tot vrachtwagenchauffeur afgerond. Hij heeft ervoor gekozen om in de loods te blijven werken en niet de tankwagen op te gaan. Bij Staalduinen Logistics is alles bespreekbaar.

Het werk

Als Stagiair is het belangrijk dat je zoveel mogelijk van het bedrijf en de werkzaamheden leert kennen. Jouw takenpakket is daarom erg afwisselend. Je houdt je namelijk bezig met het orderpicken van verpakte producten in de loods. Daarnaast help je met het afvullen van vloeistoffen in de afvulhal. 

“Toen ik met mijn stage begon had ik wel een heftruckcertificaat, maar was ik nog erg onzeker tijdens het rijden. Hier rijd ik elke dag op de heftruck. Door die ervaring gaat het nu super goed.”

De begeleiding

Bij Staalduinen Logistics kun je rekenen op goede begeleiding. In het begin is alles nieuw, maar gelukkig leer je bij Staalduinen heel snel en veel. De Loodsmedewerkers helpen je graag en je collega’s van de planning zijn altijd bereid om naar je te luisteren. Je staat er nooit alleen voor.

De sfeer

Je komt terecht in een hecht team. Je werkt veel met elkaar samen en de sfeer is goed. Naast keihard werken is er altijd wel ruimte voor een praatje of een geintje. Dat maakt het leuk!

“Op school leer je niet veel over tanktransport. Je leert hier iets nieuws en dat maakt het nog leuker.”

Zie jij jezelf al aan het werk als Stagiair vrachtwagenchauffeur (BBL)? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer direct door op de button hieronder of rechts van deze pagina te klikken.

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met één van onze HR collega's via het telefoonnummer 0174-525179.