Onze vacatures

Planner Tanktransport

Planner Tanktransport

Wij zijn op zoek naar een fulltime Planner Tanktransport.

Hoe ziet je nieuwe werkomgeving eruit?

Onze transportplanning bestaat uit zes collega's. De transportplanning en customer service zorgen er samen voor dat onze chauffeurs hun werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klanten kunnen uitvoeren. De planning heeft hiervoor 80 chauffeurs tot zijn beschikking. De chauffeurs rijden voornamelijk binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Grotendeels zijn zij van maandag tot en met vrijdag van huis. Het wagenpark bestaat uit 80 trekkers en 130 tankopleggers. 

Wat ga je doen?

Op basis van de binnengekomen orders bekijk je hoe je optimale ritten kunt samenstellen. Onze tankopleggers bestaan uit meerdere compartimenten, waardoor we verschillende vloeistoffen tegelijk kunnen vervoeren. Daarbij heb je te maken met levertijden en klantafspraken. Al deze factoren zorgen voor een uitdagende dagelijkse puzzel waarbij de klant altijd centraal staat. Een deel van de orders genereer je zelf door op afstand voorraad niveaus te monitoren.

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor een deel van onze chauffeurs. Je stuurt de chauffeurs aan bij hun dagelijkse werkzaamheden. Bij veranderingen, calamiteiten, leverproblemen of andere situaties schakel je met collega’s van andere afdelingen om samen tot het optimale resultaat te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan collega’s van het warehouse, de werkplaats en sales.

Wanneer doe je dit?

De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag tussen circa 08.00 en 18.00 uur. Op donderdag en vrijdag rond je de planning van de week erna af en komen de chauffeurs terug van hun ritten. Door deze combinatie kan het op deze dagen wat later worden. In principe zijn er geen late avond/nacht en weekend diensten.

Wat zoeken wij in een Planner Tanktransport?

 • Nauwkeurigheid.
 • Stressbestendigheid en besluitvaardigheid.
 • Communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen.
 • Een proactieve en klantgerichte inzet.
 • Continu streven naar verbetering.
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en hart voor de zaak.
 • Teamgericht, oog voor de mens én focus op het proces.

Functie-eisen: 

 • Afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als transportplanner.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits en/of Frans is een pré).
 • Geografische kennis.
 • Ervaring met een order- en plansysteem.

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende en uitdagende baan in een sociale en informele werkomgeving. Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel: met elkaar vormen we een team. En dat allemaal binnen een groeiend familiebedrijf, waar alles netjes voor je geregeld wordt!

Word jij onze nieuwe Planner Tanktransport? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer direct door op de button hieronder of rechts van deze pagina te klikken.

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met één van onze HR collega’s via het telefoonnummer 0174-525179.