Onze vacatures

Logistieke starter

Logistieke starter

Ben jij (bijna) klaar met je HBO opleiding en op zoek naar een mooie & uitdagende startersfunctie? Of studeer je duaal of in deeltijd en ben je op zoek naar een baan naast je studie? Ben jij een aanpakker en sta je te springen om aan de slag te gaan in de logistieke wereld? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar nieuwe logistieke talenten.

Wie zijn wij?

Staalduinen Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van smeermiddelen, vloeibare meststoffen en AdBlue. Dagelijks zijn ruim 80 van onze wagens op de weg te vinden, samen goed voor 12.900 ritten per jaar en circa 1.400 lossingen per week. Onze klanten vinden zich voornamelijk in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Naast het vervoeren van vloeistoffen houden wij ons bezig met op- en overslag in ons warehouse en in onze tank- en containerterminal. Voor deze activiteiten hebben wij 230 tanks, 180 tankcontainers en 10.500 palletplaatsen beschikbaar. Ook bieden we tal van VAL-activiteiten aan. Dit alles doen we samen met een team van 140 medewerkers. Onze logistieke planning bestaat momenteel uit zeven collega’s en onze transportplanning uit zes collega’s.

Waar zijn wij naar op zoek?

Ter uitbreiding van onze transport- en logistieke planning zijn wij op zoek naar planners. Herken jij jezelf in een van onderstaande functies? 

Logistiek planner: Als Logistiek planner ben je het kloppend hart van ons warehouse. Je ontvangt en verwerkt de orders. Je plant op basis van de orders de verschillende werkzaamheden in en zorgt ervoor dat deze door onze logistieke medewerkers worden uitgevoerd. Je coördineert de inkomende en uitgaande goederenstromen en hebt inzicht in de huidige voorraad. Daarbij hou je de wensen van onze klanten voortdurend in de gaten. Een functie met veel verantwoordelijkheden waarbij een goede communicatie belangrijk is.

Planner Tanktransport: Als Transportplanner ben je het 1e aanspreekpunt voor onze chauffeurs. Je bekijkt op basis van de binnengekomen orders hoe je optimale ritten kunt maken. Met een helikopterview zorg je er voor dat alle transporten in goede banen worden geleid. Onze tankopleggers bestaan uit meerdere compartimenten, waardoor we verschillende vloeistoffen tegelijk kunnen vervoeren. Daarnaast heb je te maken met levertijden en klantafspraken. Al deze factoren zorgen voor een uitdagende dagelijkse puzzel waarbij de klant altijd centraal staat.

Wat kun je van ons verwachten?

Heb jij nog geen ervaring op het gebied van planning? Dat is geen enkel probleem! Wij nemen je van A tot Z mee in deze logistieke wereld. Als starter krijg je bij ons de ruimte en mogelijkheden om veel te leren & jezelf te ontwikkelen. Omdat wij zowel een logistieke als transporttak hebben, heb je bij ons de kans om na verloop van tijd intern door te groeien: van logistiek naar transport of andersom. Ook binnen zowel de logistieke als transportafdeling is er de mogelijkheid om te switchen, omdat wij verschillende soorten goederenstromen plannen. Als bedrijf vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich continue ontwikkelen en verbeteren. Daarom stimuleren wij onze medewerkers om ook regelmatig opleidingen & trainingen buiten de deur te volgen.

Word jij onze nieuwe Logistieke starter? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer direct door op de button hieronder of rechts van deze pagina te klikken. 

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met één van onze HR collega's via het telefoonnummer 0174-525179.