Onze vacatures

Logistiek planner

Logistiek planner

Ter versterking van het team in ons warehouse zijn wij op zoek naar een Logistiek planner.

Hoe ziet je nieuwe werkomgeving eruit? 

Het team in ons warehouse bestaat in totaal uit 20 collega’s. Op de planning werk je nauw samen met vier andere collega’s. Binnen ons bedrijf streven we naar een hoge mate van onderlinge betrokkenheid en een informele werksfeer. 

Wat ga je precies doen? 

Als Logistiek planner ben je verantwoordelijk voor een deel van de logistieke planning. Je ontvangt en verwerkt orders en vormt op basis daarvan een goed overzicht van de in te plannen opdrachten. Je coördineert de inkomende en uitgaande goederenstromen en hebt inzicht in de huidige voorraad. Daarbij hou je de wensen van onze klanten voortdurend in de gaten.

Je plant de werkzaamheden in en zorgt dat deze door de collega’s in het warehouse worden uitgevoerd. Het inplannen dient zo gecoördineerd en efficiënt mogelijk te verlopen. Van nature weet je dit op een duidelijke en gemotiveerde wijze over te brengen aan collega’s. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor externe leveranciers en onze klanten.

Het warehouse is nauw verbonden met de afdeling transport. Je bent als planner een belangrijke spil tussen deze twee afdelingen. Jouw eigen planning dient namelijk goed afgestemd te zijn op de planning transport. Een duidelijke communicatie is ook hiervoor essentieel.

Naast de planningswerkzaamheden handel je alle bijkomende administratie goed af. 

Wanneer doe je dit?

De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur, afhankelijk van de bezetting en het werkaanbod. Een voorkeur qua werktijden is daarbij bespreekbaar.

Functie-eisen: 

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur ervaring in een planningsfunctie binnen de logistiek;
  • Kennis van en inzicht in WMS-systemen;
  • Communicatief vaardig en sociaal, we houden van een open en eerlijke communicatie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Nauwkeurig, analytisch, stressbestendig, oplossings- en verbetergerichte instelling en flexibel.

Wil jij graag bij ons aan de slag als Logistiek planner? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer direct door op de button hieronder of rechts van deze pagina te klikken.  

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze HRM afdeling via het telefoonnummer: 0174-525179.