Onze vacatures

HR-Adviseur

HR-Adviseur

Wij zijn op zoek naar een HR-Adviseur voor 24 tot 40 uur, met de voorkeur voor 32 uur. 

Hoe ziet je nieuwe werkomgeving eruit?

De afdeling HR bestaat momenteel uit een team van drie collega’s. Samen zorgen wij ervoor dat alle zaken rondom HR worden opgepakt. 

Wat ga je doen?

Het is een zelfstandige en afwisselende functie. Je houdt je bezig met diverse onderwerpen zoals werving & selectie, het begeleiden van verzuim, het voeren van diverse gesprekken, waaronder ook de voortgangsgesprekken, het adviseren over arbeidsvoorwaarden, de ontwikkeling van talent en diverse HR projecten. Medewerkers kunnen bij jou terecht met al hun vragen. Wij vinden het belangrijk dat zij gehoord en goed geholpen worden. Als Adviseur ben jij de directe schakel tussen onze medewerkers en de organisatie. Tevens onderhoud je externe contacten met bijvoorbeeld opleidingsinstanties, brancheorganisaties en andere externe partijen. Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat het HR-beleid goed wordt uitgevoerd en continu verbeterd wordt. 

Wat zoeken wij in een HR-Adviseur?

Wij zijn op zoek naar een ervaren HR-Adviseur die graag in een dynamische omgeving werkt en het leuk vindt om mee te draaien in de dagelijkse operatie. Daarnaast krijg je energie van het bouwen aan een groeiende organisatie. Omdat het overgrote deel van onze chauffeurs op vrijdag weer terug komt van hun rit, is het belangrijk dat je er op vrijdag bent. Overige dagen/uren zijn in overleg nader te bepalen.

Wat verstaan wij dan onder ervaren?

Iemand die de HR-processen van A tot Z beheerst, stevig in zijn of haar schoenen staat en een gesprek niet uit de weg zal gaan. Je bent nauw betrokken bij personele vraagstukken en weet praktische oplossingen te bieden. Vanzelfsprekend draag je graag bij aan een werkomgeving waarin collega’s op een zo plezierig mogelijke manier kunnen werken en het beste uit zichzelf kunnen halen. 

Omdat jouw takenpakket zo divers is, is het belangrijk dat je gestructureerd kunt werken, goed kunt schakelen tussen diverse werkzaamheden en toch het overzicht bewaart.

Dit breng je mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur HRM/P&A).
 • Kennis van actuele ontwikkelingen op het gebied van HR en ziekteverzuim, bijbehorende wet- en regelgeving.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in een operationele adviserende HR-functie.
 • Ervaring met personeelsinformatiesysteem AFAS Profit is een pré.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten? 

 • Een goed salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer.
 • 22 verlofdagen, 3,5 ATV-dagen én een persoonlijk keuzebudget, naar wens in te wisselen voor bijvoorbeeld verlof, een cursus of salaris.
 • Flexibele werktijden. In overleg is er heel veel mogelijk. 
 • Een leuke rol binnen een hecht HR-team.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Jaarlijks diverse borrels en andere uitjes.  
 • En dat allemaal binnen een familiebedrijf, waar alles netjes voor je geregeld wordt!

Wil jij ons HR-team komen versterken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met een van onze HR collega’s Amber van Staalduinen via het telefoonnummer 0174-525179.