Onze vacatures

Bulk Operator

Bulk Operator

Wij zijn op zoek naar een Bulk Operator.

Hoe ziet je nieuwe werkomgeving eruit?

Ons Warehouse slaat zowel vloeibare als verpakte producten op. Als Bulk Operator kom je te werken in onze tank- en containerterminal en hou je je met name bezig met het laden en lossen van de tankwagens- en containers. Samen met 20 collega’s van de logistiek ben je volop in beweging. Je werkt samen met je directe collega’s, met Chauffeurs en met de Logistieke planning. Binnen ons bedrijf is er sprake van een hoge mate van onderlinge betrokkenheid en een informele werksfeer.

Wat ga je precies doen?

Onze tank- en containerterminal fungeert als logistieke hub voor diverse oliemaatschappijen. De olie wordt in grote partijen aangevoerd naar onze tankopslag, opgeslagen en vervolgens in kleine hoeveelheden gedistribueerd naar verschillende locaties in West-Europa.

Jouw rol is om de tankwagens- en containers op een juiste manier te laden- en te lossen. De planning geeft door welke tankwagen geladen moet worden en met welke producten. Je rijdt met een trekker of terminaltrekker op het terrein om de opleggers te halen die geladen moeten worden. Sommige tankwagens vervoeren wel negen verschillende producten tegelijkertijd. Aan jou de taak om deze verschillende soorten olie op een juiste manier te laden, zodat de Chauffeur daarna aan zijn rit kan beginnen met de juiste soorten in het juiste vak. Het is daarbij belangrijk dat je nauwkeurig bent en werkt volgens de opgegeven procedures en instructies om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Indien je beschikt over een groot rijbewijs en code 95, dan kun je als je dat leuk vindt af en toe ook worden ingezet als Chauffeur. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag tussen 06.30 - 18.00 uur. In overleg met de planning wordt bepaald van hoe laat tot hoe laat je wordt ingedeeld, een voorkeur uitspreken qua begin- en eindtijd mag altijd. Op zaterdagochtend wordt gewerkt op basis van een rooster. We verwachten van onze collega's dat ze ongeveer een keer per maand op zaterdagochtend werken. Mocht je het prettig vinden om vaker op zaterdagochtend te werken, dan is dat ook bespreekbaar.

Als Bulk Operator ben je:

 • Zelfstandig, maar je kunt ook goed samenwerken. Onze afdeling bestaat uit een hecht team. Iedereen voert zijn werk individueel uit, maar in overleg met elkaar om alle werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen.
 • Enthousiast en sta je open voor vernieuwingen. Wij kijken graag vooruit en hebben een frisse kijk op de toekomst.
 • Communicatief vaardig en sociaal. Je werkt met diverse mensen samen, zowel extern als intern. Om hoge kwaliteit te garanderen is goede communicatie een must.
 • Stressbestendig en accuraat. Het werk bestaat uit piekmomenten, waarin het extra druk kan zijn. Daar moet je goed mee om kunnen gaan. De werkdruk neemt immers toe, maar het werk moet wel zorgvuldig uitgevoerd worden. Je mag nooit inleveren op kwaliteit, want die staat bij ons voorop.

Wat kun je van ons verwachten? 

 • Een goed salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer.
 • 22 verlofdagen, 3,5 ATV-dagen én een persoonlijk keuzebudget, naar wens in te wisselen voor bijvoorbeeld verlof, een cursus of salaris.
 • Een uitdagende en afwisselende baan.
 • Gezellige borrels.
 • Een vitamine boost. Iedere week worden er kistjes vers fruit bezorgd.
 • En dat allemaal binnen een familiebedrijf, waar alles netjes voor je geregeld wordt!

Functie-eisen:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur werkervaring in een logistieke of technische omgeving;
 • Hef- en reachtruckcertificaat (dit is een pré)

Wil jij graag bij ons aan de slag als Bulk Operator? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer direct door op de button hieronder of rechts van deze pagina te klikken.

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met één van onze HR collega's via het telefoonnummer 0174-525179. Of bekijk de wervingsvideo via de link om een beter beeld te krijgen van de functie. Wervingsvideo Bulk Operator