Onze vacatures

Bulk operator

Onze bulk operators zorgen ervoor dat onze tankwagens en tankcontainers op de juiste wijze worden geladen en gelost. Kom jij bij ons in het warehouse werken en ervoor zorgen dat alles gesmeerd loopt?

Bekijk vacature

Logistieke starter

Ben jij deze zomer klaar met je opleiding en op zoek naar een mooie & uitdagende startersfunctie? Voor onze transport- en logistieke planning zijn wij op zoek naar jonge logistieke talenten. Ben jij de Logistieke starter die wij zoeken?

Bekijk vacature

Oproepchauffeur (verpakte wagen)

Wij zijn op zoek naar flexibele en/of gepensioneerde arbeidskrachten die het leuk vinden om voor ons één of meerdere dagen per week met de verpakte wagen ritjes in de buurt te rijden.

Bekijk vacature

Tankwagenchauffeur

Onze chauffeurs worden regelmatig procesoperators met een groot rijbewijs genoemd. Beschik jij over technisch inzicht, een groot rijbewijs en hou je wel van een uitdaging onderweg?

Bekijk vacature

Logistiek planner

Onze logistieke planners zijn op zoek naar versterking. Kom jij binnenkort een deel van onze logistieke stromen plannen en ervoor zorgen dat alle goederen op de juiste manier de deur uit gaan?

Bekijk vacature

Technisch Service Advisor

Weet jij met één telefoontje precies wat er aan de auto mankeert? Ben jij zowel technisch als organisatorisch onderlegd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Tanktransportplanner

Houd je van puzzelen en ben je altijd op zoek naar de optimale oplossing om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen? Dan ben jij de tanktransportplanner die we zoeken!

Bekijk vacature

Stage of afstuderen

Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Wij zijn continue op zoek naar jong talent en maken graag tijd vrij om je te begeleiden tijdens jouw stageperiode.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden, maar wel interesse om bij ons te komen werken? Laat via een open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent en wie weet maken we binnenkort wel kennis met elkaar.

Bekijk vacature