Onze vacatures

Business IT Consultant

Wij zijn op zoek naar een analytische, nieuwsgierige en vooruitstrevende Business IT Consultant. In deze leuke functie ga je aan de slag met onze bedrijfsprocessen, applicaties en het maken van de juiste vertaalslag richting softwareleveranciers. Is dit iets voor jou?

Bekijk vacature

Tankwagenchauffeur

Onze chauffeurs worden regelmatig procesoperators met een groot rijbewijs genoemd. Beschik jij over technisch inzicht, een groot rijbewijs en hou je wel van een uitdaging onderweg?

Bekijk vacature

Bulk operator

Onze bulk operators zorgen ervoor dat onze tankwagens en tankcontainers op de juiste wijze worden geladen en gelost. Kom jij bij ons in het warehouse werken en ervoor zorgen dat alles gesmeerd loopt?

Bekijk vacature

Logistiek planner

Onze logistieke planners zijn op zoek naar versterking. Kom jij binnenkort een deel van onze logistieke stromen plannen en ervoor zorgen dat alle goederen op de juiste manier de deur uit gaan?

Bekijk vacature

Tanktransportplanner

Houd je van puzzelen en ben je altijd op zoek naar de optimale oplossing om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen? Dan ben jij de tanktransportplanner die we zoeken!

Bekijk vacature

Oproepchauffeur

Wij zijn op zoek naar flexibele en/of gepensioneerde arbeidskrachten die het leuk vinden om voor ons één of meerdere dagen per week ritjes te rijden.

Bekijk vacature

Stagiair vrachtwagenchauffeur (BBL)

Ben jij al gestart met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur óf ben je van plan om binnenkort te starten? Bij Staalduinen Logistics bieden we jaarlijks meerdere leerwerkplekken aan. Volg bij ons het praktijkgedeelte van jouw opleiding!

Bekijk vacature

Stage of afstuderen

Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Wij zijn continue op zoek naar jong talent en maken graag tijd vrij om je te begeleiden tijdens jouw stageperiode.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden, maar wel interesse om bij ons te komen werken? Laat via een open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent en wie weet maken we binnenkort wel kennis met elkaar.

Bekijk vacature