Onze vacatures

Chauffeur Tankwagen

Beschik jij over een groot rijbewijs, technisch inzicht en houd je wel van een uitdaging onderweg? Bekijk dan snel onze vacature en solliciteer!

Bekijk vacature

Planner Tanktransport

Houd je van puzzelen en ben je altijd op zoek naar de optimale oplossing om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen? Dan ben jij de Planner die wij zoeken!

Bekijk vacature

Manager Tanktransport

Draai jij je hand niet om voor een uitdaging en ga je problemen niet uit de weg? Sta je stevig in je schoenen en kun je op een nuchtere, no-nonsens manier mensen aansturen om tot succesvolle resultaten te komen?

Bekijk vacature

Afstudeerstage AD Logistics Management

Volg jij een Associate Degree in de richting van Logistics Management? Dan hebben wij vanaf februari 2023 een mooie afstudeerplek voor jou beschikbaar! Wij zijn continue op zoek naar jong talent en maken graag tijd vrij om jou te begeleiden bij het afstuderen.

Bekijk vacature

Bulk operator

Onze bulk operators zorgen ervoor dat onze tankwagens en tankcontainers op de juiste wijze worden geladen en gelost. Kom jij bij ons in het warehouse werken en ervoor zorgen dat alles gesmeerd loopt?

Bekijk vacature

Logistiek Medewerker

Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime job in de logistiek of zoek je een bijbaan voor naast je studie? Kom ons team versterken als Logistiek Medewerker!

Bekijk vacature

Logistieke starter

Ben jij (bijna) klaar met je opleiding en op zoek naar een mooie & uitdagende startersfunctie? Voor onze transport- en logistieke planning zijn wij op zoek naar jonge logistieke talenten. Ben jij de Logistieke starter die wij zoeken?

Bekijk vacature

Medewerker Wasstraat (bijbaan)

Ben jij een scholier of student? En ben je op zaterdagochtend en/of vrijdagmiddag beschikbaar? Kom dan bij ons in de wasstraat werken en zorg ervoor dat ons wagenpark er stralend uit ziet!

Bekijk vacature

Stagiair vrachtwagenchauffeur (BBL)

Ben jij al gestart met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur óf ben je van plan om binnenkort te starten? Bij Staalduinen Logistics bieden we jaarlijks meerdere leerwerkplekken aan. Volg bij ons het praktijkgedeelte van jouw opleiding!

Bekijk vacature

Oproepchauffeur

Wij zijn op zoek naar flexibele en/of gepensioneerde arbeidskrachten die het leuk vinden om één of meerdere dagen per week voor ons te rijden.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden, maar wel interesse om bij ons te komen werken? Laat via een open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent en wie weet maken we binnenkort wel kennis met elkaar.

Bekijk vacature