Onze vacatures

Bulk Operator

Onze Bulk Operators zorgen ervoor dat onze tankwagens en tankcontainers op de juiste wijze worden geladen en gelost. Kom jij bij ons in het Warehouse werken en ervoor zorgen dat alles gesmeerd loopt?

Bekijk vacature

Logistiek Medewerker

Ben jij op zoek naar een functie in de logistiek? Kom ons team versterken als Logistiek Medewerker!

Bekijk vacature

Stage Logistics Management

Volg jij een hbo-opleiding of Associate Degree in de richting van Logistics Management? Dan hebben wij vanaf februari 2024 een mooie stageplek voor jou beschikbaar! Wij zijn continue op zoek naar jong talent en maken graag tijd vrij om jou te begeleiden tijdens je stage.

Bekijk vacature

Stagiair vrachtwagenchauffeur (BBL)

Ben jij al gestart met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur óf ben je van plan om binnenkort te starten? Bij Staalduinen Logistics bieden we jaarlijks meerdere leerwerkplekken aan. Volg bij ons het praktijkgedeelte van jouw opleiding!

Bekijk vacature

Chauffeur Tankwagen

Beschik jij over een groot rijbewijs, technisch inzicht en houd je wel van een uitdaging onderweg? Bekijk dan snel onze vacature en solliciteer!

Bekijk vacature

Transport Manager

Draai jij je hand niet om voor een uitdaging en ga je problemen niet uit de weg? Sta je stevig in je schoenen en kun je op een nuchtere, no-nonsens manier mensen aansturen om tot succesvolle resultaten te komen?

Bekijk vacature

Medewerker Wasstraat (Bijbaan)

Ben jij een scholier of student? En ben je op zaterdagochtend en/of vrijdagmiddag beschikbaar? Kom dan bij ons in de wasstraat werken en zorg ervoor dat ons wagenpark er stralend uit ziet!

Bekijk vacature

Logistiek Medewerker (Bijbaan)

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de logistiek? Kom ons team versterken als Logistiek Medewerker!

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden, maar wel interesse om bij ons te komen werken? Laat via een open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent en wie weet maken we binnenkort wel kennis met elkaar.

Bekijk vacature