Onze medewerkers aan het woord

Momenteel werken in totaal circa 140 medewerkers bij Staalduinen Logistics in uiteenlopende functies. Op deze pagina vertellen een aantal van onze medewerkers wat werken bij Staalduinen Logistics voor hen betekent en hoe hun werkomgeving eruit ziet. Ook vertellen ze hoe ze bij Staalduinen Logistics terecht zijn gekomen. Zo komen o.a. een tankwagenchauffeur, warehouse operator, tanktransportplanner, monteur en kantoormedewerker aan het woord.

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij Staalduinen Logistics? Lees dan snel verder:

Peter Paans

Ik werk bij Staalduinen Logistics met veel plezier in het warehouse van het bedrijf. De werkzaamheden die ik dagelijks uitvoer zijn o.a. het laden en lossen van tankwagens, het in ontvangst nemen van goederen, het controleren van goederen en het wegrijden van goederen met de heftruck naar de stellingen. Deze uitdagende en afwisselende werkzaamheden zorgen ervoor dat de werkdagen voorbij vliegen. Ik vind het leuk om met de tankwagens bezig te zijn en lekker intensief te werken, maar daarentegen houd ik er ook van om een bakkie te doen met mijn collega’s tijdens de pauzes. 

De mentaliteit die bij Staalduinen Logistics overheerst, is: “Niet lullen, maar poetsen”. Deze mentaliteit heeft het bedrijf gebracht tot waar het nu, meer dan 100 jaar later, staat. 

Stefan Bos

Ik ben ooit in de wasstraat van Staalduinen Logistics begonnen. Ik wilde graag chauffeur worden en vond dit een mooi opstapje. 6 jaar later, in 2010, ben ik begonnen als stagiair chauffeur. Inmiddels rij ik als volwaardig chauffeur vloeibare meststoffen en AdBlue. Ik rij de producten van de laadplaats naar verschillende losplaatsen in Nederland en België. De werkzaamheden als chauffeur bij Staalduinen zijn erg uitdagend, omdat er meerdere producten tegelijk worden weggebracht en er daarom meerdere handelingen moeten worden uitgevoerd tijdens het laden & lossen van de vloeistoffen. 

Ik vind het leuk om bij Staalduinen Logistics te werken door de gezellige sfeer die er hangt en door het afwisselende werk dat moet worden uitgevoerd. Staalduinen wordt gekenmerkt door een wagenpark met nette en goed onderhouden auto’s. Ik krijg regelmatig complimenten van klanten dat de auto’s van het bedrijf er verzorgd uitzien wat natuurlijk erg leuk is om te horen.

Suzy Wennekers

Ik ben in december 2019 gestart als Assistent Controller bij Staalduinen Logistics. Mijn taak is het ondersteunen van de financiële afdeling. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn o.a. de verwerking van de salaris- en crediteurenadministratie, de betalingen en het controleren van de rekeningen & de boekhouding.

Ik vind het leuk om bij Staalduinen Logistics te werken, omdat het een erg informeel en gezellig bedrijf is. Iedereen kent elkaar binnen het bedrijf en er hangt een goede sfeer. Naast samenhorigheid en betrokkenheid spreekt de vooruitstrevendheid van het bedrijf me erg aan. Staalduinen is een modern bedrijf dat goed meegaat met de ontwikkelingen die zich in deze tijd afspelen. 

Bas van der Hoeven

Ik ben in oktober 2019 in dienst gekomen. Tijdens mijn HBO-opleiding Logistics Management heb ik bij Staalduinen Logistics mijn afstudeeronderzoek gedaan in het warehouse. Ik wilde graag blijven na het afstuderen en deze kans heb ik ook gekregen. Nu ben ik werkzaam als Commercieel medewerker binnendienst. In mijn werk houd ik me bezig met het opstellen van offertes, het maken van rapportages en KPI’s voor de transportafdeling.

Ik vind het leuk om bij Staalduinen Logistics te werken, vanwege de fijne informele werksfeer en het streven naar verbetering. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar en samen proberen we de prestaties van het bedrijf continu te verbeteren. 

Jaap van der Gaag

In 1993 heb ik stage gelopen in de werkplaats van Staalduinen Logistics. Inmiddels zijn we 27 jaar verder en maak ik nog altijd iedere dag mijn handen vuil in de werkplaats. Ik houd me bezig met diverse werkzaamheden: van het repareren en controleren van tankwagens tot het plannen van o.a. de keuringen. Daarnaast heb ik mijn chauffeursrijbewijs. Tijdens pieken in het werk val ik in als chauffeur.

Naast de veelzijdigheid van de werkzaamheden maakt de grote mate van verantwoordelijkheid & de gezelligheid bij Staalduinen Logistics mijn werk uitdagend en leuk. De kracht van Staalduinen is de kracht van het meedenken met de eisen en wensen van de klant. Er wordt geluisterd en nauw samengewerkt met de klant om zo goed mogelijk alle wensen te kunnen vervullen.