Nieuws

Nieuwe website gelanceerd
26 januari 2021

Nieuwe website gelanceerd

Wij zijn er online even tussenuit geweest, maar vandaag is het dan eindelijk zover en presenteren wij met trots onze nieuwe website. De nieuwe website is gemoderniseerd en daardoor dynamischer & gebruiksvriendelijker. Door een verbeterde lay-out & navigatie kunt u snel en gemakkelijk de informatie vinden die u zoekt. De website is voorzien van nieuw beeldmateriaal waardoor u een goede indruk krijgt van ons dienstenpakket en wat wij voor u kunnen betekenen.

Op de achtergrond is er de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de ontwikkeling en vormgeving van de nieuwe website. Om het project in goede banen te leiden, is Anouk Bruinen aangesteld. Anouk is 2e jaars student Officemanagement aan de Hogeschool Schoevers en heeft als stageopdracht de vernieuwing van de website op zich genomen. “De nieuwe website geeft de klant een representatief en overzichtelijk beeld over Staalduinen. Ik ben er zeker van overtuigd dat dit een stap in de goede richting is voor het bedrijf en ben erg trots op het eindresultaat”, aldus Anouk. 

Wij wensen u veel leesplezier op onze nieuwe website. Mocht u suggesties of opmerkingen hebben, dan zijn deze uiteraard van harte welkom. Klik hier om contact met ons op te nemen.