Komt u ook? Gezellig! Neem gerust uw familie, vrienden of andere bekenden mee. Aanmelden is niet nodig.

Komt u ook? Gezellig! Neem gerust uw familie, vrienden of andere bekenden mee. Aanmelden is niet nodig.

Een eeuw op weg

Maak een pitstop bij Staalduinen Logistics tijdens onze open dag op 28 september. Normaal zijn wij degene die de pitstops maken bij onze opdrachtgevers. Dit keer nodigen wij u van harte uit om een pitstop bij ons in Maasdijk te maken!

Waarom? Omdat we graag met u vieren dat we al een eeuw op weg zijn! Al 100 jaar rijden onze wagens door West-Europa om vloeistoffen te transporteren. Kom naar de open dag op 28 september en vier ons 100-jubileum met ons mee. We nemen u graag mee over een bijzonder parcours dat wij speciaal voor deze feestelijke gelegenheid hebben uitgezet.

Op het parcours zijn allerlei leuke activiteiten voor jong & oud te vinden. Neem deel aan een rondleiding langs onze auto’s en door ons warehouse. Voor de allerkleinste logistieke helden is er volop speelgelegenheid en entertainment. Ook voor de iets oudere kinderen is er genoeg te doen en te beleven. Kortom voor ieder wat wils. Finish het parcours met een pitstop waar u even kunt borrelen en napraten. 

Komt u ook? Gezellig! Neem gerust uw familie, vrienden of andere bekenden mee. Aanmelden is niet nodig. Onze deuren staan tussen 13.00 uur en 17.00 uur wagenwijd open. Klik hier om naar onze pagina met event informatie te gaan.