language en
language nl
Your partner in Liquid Transport

Your partner in Liquid Transport

Transport

Capaciteit bepaalt de slagkracht van een logistieke dienstverlener. Staalduinen Logistics heeft een eigen wagenpark van 80 trekkers en 120 tankopleggers. Met andere woorden: een capaciteit die het mogelijk maakt snel in te spelen op elke vraag naar tanktransport. Het wagenpark van Staalduinen Logistics komt u tegen in een groot werkgebied: de Benelux-landen, Duitsland en Frankrijk. Ook transporten naar andere Europese landen zijn bij ons in goede handen.

In onderstaand figuur ziet u een 'momentopname' van het werkgebied:


Moderne techniek staat voorop. Qua faciliteiten voor onderweg, qua milieuprestaties. Standaard zijn alle trekkers voorzien van communicatiemiddelen zoals hands free GSM, boordcomputers en GPS-navigatie. Een volgsysteem maakt het 24 uur per dag mogelijk de status van de order te traceren. Ook op het gebied van milieu lopen en rijden we voorop. Het wagenpark voldoet al voor het merendeel aan de meest strenge eisen voor de uitstoot van uitlaatgassen!

Goed materieel is één. Vakkundige chauffeurs zijn zeker zo belangrijk. Goed om te weten dat Staalduinen Logistics werkt met vakbekwame chauffeurs. Chauffeurs die goed opgeleid zijn en de actuele normen en richtlijnen door en door kennen. En die begrijpen dat voor tanktransporten efficiency hand in hand gaat met veiligheid.

Onze transportactiviteiten bestaan uit:

Distributie van vloeistoffen
Scheepvaart leveringen
Special equipments / projecten

Een transport verzorgen is nog maar het halve werk. Daar komt meer bij kijken. De logistieke afhandeling bijvoorbeeld. Het gehele pakket aan administratieve diensten. Bij Staalduinen Logistics heeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is. Kijk voor de mogelijkheden onder het kopje Value Added Services.