Your partner in liquid logistics

Ruim 100 jaar ervaring

Het transport en de logistiek van vloeistoffen is een vak apart. Het is het vak van Staalduinen Logistics. In ons ruim 100-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een allround logistieke dienstverlener met een sterke focus op de totale ontzorging van onze klanten. Onze specialismen? Smeermiddelen, vloeibare meststoffen en AdBlue. Als dé specialist en expert in onze branche weten wij als geen ander dat een kwalitatieve, veilige en zorgvuldige aanpak vereist is bij de uitvoering van onze werkzaamheden. Kwaliteit betekent voor ons maatwerk leveren, flexibel & efficiënt zijn en continue op zoek zijn naar de best passende oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Op een betrouwbare wijze nakomen wat we beloven, zit in ons DNA. Samen met onze 140 medewerkers staan wij 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar om de service te verlenen die u van ons verwacht én die wij van onszelf verwachten.

Meer over ons

Het laatste nieuws

09-11

Brand bij ons op locatie

Vanmorgen, 9 november 2023, is er in een van onze panden op onze locatie in Maasdijk brand in een machine ontstaan.

Lees meer
27-02

Foto van het jaar 2022

En de winnaar van de foto van het jaar is...

Lees meer
02-05

Technische training

Een aantal kantoorcollega's hebben onlangs een technische training gevolgd. Ben je benieuwd waarom en hoe het was? Lees snel verder!

Lees meer

Onze specialiteiten

Waarom kiezen voor Staalduinen Logistics?

Als dé specialist en expert in het transport en de logistiek van vloeistoffen zijn wij uniek in onze branche. Ontdek hier onze specialiteiten:

Interesse in onze diensten? Neem contact met ons op!