Your partner in liquid logistics

Ruim 100 jaar ervaring

Het transport en de logistiek van vloeistoffen is een vak apart. Het is het vak van Staalduinen Logistics. In ons ruim 100-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een allround logistieke dienstverlener met een sterke focus op de totale ontzorging van onze klanten. Onze specialismen? Smeermiddelen, vloeibare meststoffen en AdBlue. Als dé specialist en expert in onze branche weten wij als geen ander dat een kwalitatieve, veilige en zorgvuldige aanpak vereist is bij de uitvoering van onze werkzaamheden. Kwaliteit betekent voor ons maatwerk leveren, flexibel & efficiënt zijn en continue op zoek zijn naar de best passende oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Op een betrouwbare wijze nakomen wat we beloven, zit in ons DNA. Samen met onze 125 medewerkers staan wij 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar om de service te verlenen die u van ons verwacht én die wij van onszelf verwachten.

Meer over ons

Het laatste nieuws

10-09

Koffie met... DON Opleidingen

Onlangs is DON Opleidingen bij ons langs geweest voor een kopje koffie. De vlog staat nu online op YouTube.

Lees meer
26-01

Nieuwe website gelanceerd

Wij zijn er online even tussenuit geweest, maar vandaag presenteren we u met trots onze nieuwe, gemoderniseerde website.

Lees meer
25-11

Nieuwe afvullijn kleinverpakking

Medio oktober is een nieuwe afvullijn speciaal voor het afvullen van cans van 1 tot 25 liter in gebruik genomen.

Lees meer

Onze specialiteiten

Waarom kiezen voor Staalduinen Logistics?

Als dé specialist en expert in het transport en de logistiek van vloeistoffen zijn wij uniek in onze branche. Ontdek hier onze specialiteiten:

Interesse in onze diensten? Neem contact met ons op!